Vilken känsla! Mikä tunne!

Alla (läs matte) har varit så rädda att inte jag, Smilla, skulle lära mig att skälla efter haren, men nu har hon allt fått tji! I torsdags gjorde jag min premiär med lite halvbra skall. Efter att ha fått hotellservice hos Molly o Tilde över helgen så for moffa iväg med oss till skogs imorse kl 6. Det var ännu mörkt och nästan lite rimfrost på marken och det var idealt jaktföre. Nu tänkte jag att jag minsann ska visa vad jag går för också så att även jag börjar få följa med och tävla med mamma My! Sagt och gjort, jag gav mig ut på spåret och genast fick jag nos på haren! Yes, bara att börja ge skall och det gjorde jag så att jag skulle ha fått många, många skallminuter i en tävling. Dessutom skäller jag (trots att jag säger det själv), lite bättre än vad mamma gör 😀 Dessutom har jag tätare skall än mamma My och bättre könsprägel!

Kaikki (lukekaa mamma) on ollut huollissaan etten minä (Smilla), oppisi haukkumaan jäniksen perässä mutta nyt olen kyllä näyttänyt että osaanpas! Torstaina näytin vähänsen taidostani ja erinomaisen hotellihoidon Mollyn ja Tilden luona viikonloppuna, ukki vei meidät metsään aamulla klo 6. Oli vielä pimeää ja maa oli melkein kuurassa eikä tuullut joten oli erinomainen sää meille metsästäjille! Ajattelin että nyt kyllä näytän mihin minäkin pystyn jotta minäkin saan alkaa kulkea Nuusku äidin kanssa kilpailuissa. Joten siitä vain jäljille ja heti sain jäniksen hajut ja se siitä se lähti! Kilpailussa olisi kertynyt monta haukkuminuutteja ja vaikka itse sen sanon, haukkuni on vähän parempi ja tiheämpi kuin mamman ja sukupuolileimani on parempi minun haukussani!

http://dogps.ota.bz/up/DoGPSmap.aspx?pmc=FXiuadcivj0juy4fvk15pcvi4586692820&sid=tTKHjjRxqTWuypeDdOZeUQ2

Länk till dagens jakt, jag visas som rosa, mamma som blå, skall som rött – Linkki päivän treeneihin, minä olen vaaleanpunaisena, mamma sinisenä ja haukut punaisena.

På hotellet med Molly, jag, mamma My, Tilde

På hotellet med Molly, jag, mamma My, Tilde

dogps_358401805307_2014-09-30 Smillas dag  -> dagen i siffror – päivä numeroissa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s