Tuiskupolun kennel Närpiössä / i Närpes

Tuiskupolun kennel on saanut nimensä koiraharrastajasta Sulo Tuiskusta joka on koko elämänsä harrastanut koirajalostusta. Viimeiset kolmekymmentä vuotta hänellä on ollut suomen ajokoiria ja Rajaväylän Rosan kilpailuonnistumisien myötä, jalostuminen tuli myös kuvaan suomen ajokoirien puolesta. Sulo ei jalosta jalostamisen vuoksi, vaan hän ajattelee koiraa ja koiran parasta ja sen myötä mitä tehdään.

Sen jälkeen kun perheeseen tuli Bretagnenbassetkoiria millä alkoi pärjäämään DRAJ kilpailuissa, oli luonnollinen osa ottaa ne mukaan kenneltoimintaan ja Sulon sydän sykkii nyt myös ”pikkukoirien” hyvinvoinnista. Mieluummin Sulo nukkuu itse lattialla ja antaa koirien nukkua sängyssä, kunhan koirilla on hyvät oltavat, ja se on Tuiskupolun kennel:in lähtökohdat, Tuiskupolun kennel:in koirilla tulee aina olemaan hyvät oltavat!

Tuiskupolun kennel har fått sitt namn efter hundfantasten Sulo Tuisku som hela sitt liv har haft olika hundintressen och förädlat hundar. Under de senaste 30-åren har han haft finska stövare och genom Rajaväylä Rosas tävlingsframgångar blev det naturligt att också förädla finska stövare. Sulo gör ej valpar bara för att göra valpar, utan han tänker på hunden och hundens bästa och utgår därifrån och besluten tas utifrån hundens bästa och dess välmående.

Efter att det kom en Basset Fauve de Bretagne in i familjen som det gick att tävla med i DRAJ tävlingar, var det naturligt att ta med dem i kennelverksamheten och Sulos hjärta klappar nu också för ”småhundarna” och deras välmående. Hellre sover Sulo själv på golvet och låter hundarna sova i sängen, så länge hundarna har det bra och det är det som är rättesnöret för Tusikupolun kennel! Tuiskupolun kennels hundar ska alltid ha bra förhållanden!

Närpes, Finland

sulo.tuisku(a)wippies.fi puh:040-5080501

jonna(a)olsio.fi

5 reaktioner på ”Tuiskupolun kennel Närpiössä / i Närpes

 1. Hei!
  Olen mieheni kanssa jo pitemmän aikaa etsinyt meille molemmille sopivaa koirarotua ja bretagnenbassetti vaikuttaisi napakympiltä! Onko teillä pentuja suunnitteilla?

  Gilla

  • Hei Reetta! Kiitoksia kiinnostuksesta meidän ihanaa rotua ja koria vasten. Smillalla oli pennut keväällä mutta mikäli hänen terveys sallii saattaa olla että teetään hänelle viimeiset pennut ensi keväänä. Mutta tämä ei ole varma vielä.
   Ystävällisin terveisin,
   Jonna Olsio
   Tuiskuipolun kennel
   Närpiö

   Gilla

  • Hei Reetta,
   Anteeksi että vastaukseni on viipynyt! Kiitoksia osoittamastanne kiinnostuksesta meidän ihanaa rotua ja koiriamme vastaan! Smillalla oli pennut keväällä mutta saattaa olla että teetämme hänelle vielä yhden pentueen ensi keväällä mikäli hänen terveytensä sen sallii. Mutta tämä on ei ole vielä päätetty.
   Ystävällisin terveisin,
   Jonna Olsio
   Tuiskupolun kennel
   Närpiö

   Gilla

 2. Päivää! Etsimme pentua edesmenneen beaglen tilalle. Bretagnenbassetti tuntuu oikealle rodulle rotumääritelmän perusteella. Onkohan pentuja tulossa? Tai onko tietoa mistä löytyisi.

  Gilla

  • Hei, kiitoksia yhteydenotostanne! Meillä ei tällä hetkellä ole pentuauunnitelmia, meidän koirat ovat liian vanhoja pennuttamiseen. Joten olemme itsekin juuri ottanut uuden pennun. Villiriistan kennelille on tulossa pentuja ja sitten voi katsoa Kennelliiton ja käyttöbassetkerhon sivuilta.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s