Äntligen! Viihdoin!

Äntligen är den långa väntan över och trillingar har kommit till världen! Det har varit en lång väntan och det sista dygnet blev extra tungt så till slut blev det nog kejsarsnitt för att få dem till världen. Jag gläds över att alla tre överlevde och mår bra, men samtidigt tycker jag att det är besvärligt att det inte blev fler bebisar än tre när jag vet att det fanns åtminstone 22 som skulle vilja adoptera bebisarna. Vi kan ju inte på något sätt i världen dela tre stycken på 22 adoptanter. Men moffa och mamma har nog meddelat åt dem som varit så högt upp på listan så att de får adoptera.

Tuiskuipolun Smilla med valparna/pentujen kanssa 28.5.2020

Viihdoin se pitkä odotus on ohi ja kolmoset ovat tulleet maailman! Odotus on ollut pitkä ja varsinkin viimeinen vuorokausi tuli erityisen pitkäksi joten lopuksi jouduttiin turvautumaan keisarinleikkaukseen. Olen iloinen siitä että kaikki kolme säilyivät hengissä ja ovat terveisiä, mutta samanaikaisesti olen surullinen siitä ettei niitä tullut enemmän kun tiedän että olisi ollut ainakin 22 jotka olisivat halunneet adoptoida vauvat. Ei ole mitään mahdollisuutta jakaa kolme 22 välillä, mutta ukki ja mamma ovat kyllä olleet yhteydessä niihin jotka ovat olleet tarpeeksi korkealle listalla jotta saavat adoptoida vauvat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s