Ultraljud – Ultraääni

Trots att det är Corona tider så måste man sköta om sina mödrarådgivnings tider för att ta reda på om man är gravid eller inte. Under ultraljudsundersökningen kunde doktorn se att jag, Smilla, åtminstone när på tvillingar. Nu är det bara att hoppas på att det var någon liten bebis som inte vågade visa sig idag så att jag bär på ännu flera bebisar. Samtidigt måste vi även önska att allt går bra med graviditeten eftersom listan är lång på de som vill adoptera våra bebisar för att lära upp dem till riktiga jägare och underbara familjemedlemmar.

Corona aikojen huolimatta on tärkeä huolehtia äitiysneuvola hoidosta mikäli epäilee että on raskaana. Lääkäri totesi juuri ultraäänellä että minulle, Smillalle, on tulossa ainakin kaksoset. Toivottavasti oli joku joka ei uskaltautunut näyttäytyä tänään koska meillä on niin moni joka haluaisivat adoptoida meidän lapsiaan ja tehdä heistä erinomaisia metsästäjiä sekä lempeitä perheen jäseniä. Nyt täytyy vain toivoa että raskaus sujuu hyvin ja kaikki lapset syntyvät terveinä jotta ainakin joku saa iloita adoptoinnista!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s