Orientering – Suunnistus

Bebisarna har börjat orientiera sig i sin nya omgivning samt inlett sin nya bana som jägare med att söka spår. Nu är det främst mjölkdoften som lockar deras intresse, men vartefter så utvecklas detta till ett allt mera nyanserat sök intresse.

Två dagar gamla och på sökspår – kahden päivän ikäisiä ja hakumatkalla

Vauvat ovat jo alkaneet suunnistamaan uudestaan ympäristössään ja samalla aloittaneet uransa metsästäjinä. Tässä vaiheessa on enimmäkseen maidontuoksu joka houkuttelee, mutta ajan mukaan tämä kehittyy monenlaiselle haku mielenkiinolle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s