Manikyr & Pedikyr – Manikyyri & Pedikyyri

Idag sände jag, Smilla, mina barn på både manikyr och pedikyr genom att deras naglar 💅 var i stort behov av att fixas till, området kring mina bröst börjar bli ömma när de pumpar på. Som vanligt protesterade pojkarna, medan flickorna inte sa något utan njöt av behandlingen. Samtidigt fick de var sitt halsband så det ska vara lättare för de lärare dit de sedan far i skolan att känna igen sina elever. En del har inte fått sin bestämda skolningsplats, trots att de alla nog har en skolningsplats tilldelad.

Eino är grön och hane som är vald, men Beige hanen är inte vald ej heller inte ”Lilleman” som är mindre än de andra och därför utan band. Den röda är en tik som heter Bella och den vita är också en tik som väntar på sitt namn.

Tänään minä, Smilla, lähetin lapseni sekä manikyyrille että pedikyyrille koska heidän kyntensä 💅 olivat kuin kotkan kynsiä, jotka niitä pitivät saada järjestykseen. Alue tissieni ympärillä alkoi olememaan niin arka heidän pumppaamisesta. Kuten aina, pojat eivät tykänneet hoidosta ja he protestoivat äännekkäästi, kun taas tytöt nauttivat hoidosta. Samalla saivat kaulakorun, jotta opettajilla mihin ne ovat menossa, olisi helpompi seurata kuvista ja videoista kumpi on kumpi. Joku ei ole valittu mihin koulutuspaikkakuntaan menevät, mutta ovat kyllä saaneet koulutuspaikan. Så vi väntar bara på att få veta ordningen på ”Lillemannens” och den Beigea utbildningsplatsordningen.

Eino on vihreä ja hänelle on koulutuspaikka. Beige ruskea on uros ja hänelle on vielä koulutuspaikka auki, samoin ”pikkumies” joka on ilman nauhaa. Bella on tyttö ja tietää mihin hän menee, samoin valkoinen tyttö joka vain odottaa nimeämnsä. Joten odotamme että saamme selville ”Pikkumiehen” ja Beige ruskean värisen poikien opetuspaikkajärjestystä.

Syskonkärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s