Mamma My lurade oss – Nuusku äiti huijasi meitä

Det har varit en annorlunda sommar med en lillebror och en placeringslillebror men dessa har nu flyttat till sina hem så att lugnet har lagt sig. Själv ville jag inte göra min lillebror illa så jag var tvungen att hoppa högt upp för att inte skada honom eftersom han bara sprang efter mig.

Igår kväll lurade mamma My oss med att hon ville in i hundkojan för att snusa efter broder Hector, men det var bara en täckmantel för att hon tänkte smita ut till skogs för att jaga hare. Hon lyckades med sitt tilltag och fick vara ute i fyra timmar innan moffa fick fast henne.

Matte däremot bevittnade något sällsynt när en fälthare fightade med en tranunge på en klöveråker och moffa stannade så att även jag kände doften av fältharen.

On ollut erikoinen kesä pikkuveljen ja sijoitusveljen kanssa mutta ne ovat nyt muuttaneet uusiin koteihin joten rauha on laskenut. Itse en halunnut satuttaa Hector pikkuveljen joten oli pakko hypätä korkealle koska hän juoksi minun perään jatkuvasti.

Nuusku äiti huijasi meitä eilen illalla kun sanoi haluavansa koppiin nuuskimaan missä Hector oli ollut. Hän vain halusi hämätä meitä sillä kun hän meinasi karata metsään ja sillä hän onnistui ja sai olla irti neljä tuntia ennenkuin ukki sai kiinni.

Mamma puolestaan sai kokea jotain harvinaista kun rusakko taisteli kurjenpoikasen kanssa. Minäkin sain haistella ruskon kun ukki pysähtyi kun olin kyydissä mutten saanut mennä perään.

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s