ERI på utställningen i Tuuri – ERI Tuurin näyttelyssä

På utställningen i Tuuri fick jag ERI men inget certifikat eftersom jag var för slank, men jag satsar på att orka springa i skogen. Strax efter började jag löpa och mommo satte på mig dessa arma byxor som jag inte alls tycker om. Jag är lite ledsen över att jag ännu inte fått träffa min lillebror, trots att mamma My och han är i tidningen och allt.

Tuurin näyttelystä sain ERI:n muttei sertifikaattia koska olin liian laihassa kunnossa, mutta panostan siihen että jaksaisin juosta metsässä. Juuri näyttelyn jälkeen minulla alkoi juoksu ja mummo pisti nämä housut mistä en lainkaan tykkää. Olen hieman surullinen siitä etten ole vielä päässyt tapaamaan pikkuveljeni, vaikka Nuusku äiti ja hän on ollut lehdessä ja kaikki.

image

image

Arma byxor - pirun housut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s