Certifikat – Sertti

Medan mamma ligger i sin BB låda och ammar min lillebror och vår placeringsvalp så har jag ( Tuiskupolun Smilla) haft det ganska tråkigt, förutom då jag fått vara med mina kompisar Molly och Tilde. Men idag tog moffa mig med till en utställning i Korsholm och där fick jag mitt första certifikat! De lär ska vara bra att ha och man behöver tre för att bli utställningschampion. När jag kom hem var jag så trött så jag orkade inte ställa upp för någon fotografering när matte bad om det. Bedömningen kommer på slutet på finska.

Sillä aikaa kun Nuusku äiti on ollut synnytyslaatikossaan imettämässä pikkuveljeäni ja sijoituspentuamme minulla (Tuiskupolun Smillalla) on ollut aika tylsää, paitsi silloin kun olen saanut viettää aikaa kavereitteni Mollyn ja Tilden kanssa. Tänään kuitenkin ukki vei minut näyttelyyn Mustasaareen missä sain ensimmäisen serttini. Niitä on kuulemma hyvä kerätä ja kun on saanut kolme niin saa muotovalion arvon. Kotiin tulessani olin niin väsynyt etten jaksanut poseerata mammalle joka halusi ottaa valokuvia. Arvostelu oli seuraavanlainen:

Mittasuhteeltaan erinomainen narttu jolla oikea ilmeinen kaunis pää. Hyvät korvat, sopivan vahva raajaluusto. Hyvät käpälät. Hyvä karkea karvapeite, oikea väritys, luonne miellyttävä. Hyvä hännän asento liikkuessa.

Tuiskupolun Smilla

Tuiskupolun Smilla

Tuiskupolun Smilla

Tuiskupolun Smilla

Tuiskupolun Smilla

Tuiskupolun Smilla

Tuiskupolun Smilla

Tuiskupolun Smilla

Meccala Niiskuneiti

Meccala Niiskuneiti

Tuiskupolun Smillas certifikat 6.6.2015

Tuiskupolun Smillas
certifikat 6.6.2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s