Dramatik och sorg – Dramatiikkaa ja surua

I fredags blev jag storasyster efter mycket dramatik och sorg. Efter mycket om och men hamnade mamma My in för akut kejsarsnitt och av tre valpar överlevde en. Jag är glad att mamma My överlevde och hoppas att jag så småningom får bekanta mig med mitt nya syskon. Det var synd för alla som väntade på att få adoptera en släkting till oss, men denna gång ville naturen något annat.

Perjantaina minusta tuli isosisoko paljon dramatiikan ja surun jälkeen. Monen haasteen jälkeen Nuusku äiti joutui hätäsektioon ja kolmesta pennusta yksi jäi eloon. Olen iloinen siitä että Nuusku äiti jäi eloon ja toivon saavani tutustua uuteen sisarukseen kun aika koittaa. Oli sääli kaikille jotka odotti saavansa adoptoida meikäläisen sukulaista, mutta tällä kertaa luonto halusi toista.Marcus student 056 Marcus student 060

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s