Tuiskupolun Smilla Certifikat, Meccala Niiskuneiti ROP (BIR)

Imorse väckte moffa oss tidigt, trots att jag ville fortsätta att sova, jag gillar att sova lääänge på morgonen! Men det var bara att stiga upp och följa med på vad än han hade hittat på. Det visade sig att vi skulle till Storkyro på utställning för att jaga ett certifikat åt mig. Jag har ett från tidigare och behövde således två till för att uppnå titeln utställningschampion. Mamma My var anmäld till championklassen som moraliskt stöd, hon har ju alla sina

certifikat hon…

Domaren visade sig vara väldigt trevlig och jag fick slutbedömningen ERI och belönades med ett certifikat! Det är alltså mitt andra så nu behöver jag ett till för att få min första titel! Mamma My gick in med stil och blev Bäst I Ras!

Längre ner kan ni läsa domarens bedömningar på finska.

Aamulla ukki herätti meidät aikaisin vaikka olisin halunnut jatkaa unia, nautin nimittäin siitä kun saan nukkua pitkään aamuisin! Mutta oli pakko nousta ja lähteä mukaan katsomaan mitä hän oli tällä kertaa keksinyt. Osottautui että olimme lähdössä Isokyröön näyttelyyn metsästämään sertifikaattia minulle. Minulla on yksi entuudestaan joten tarvitsisin vielä kaksi jotta saisin Muotovalioarvon. Nuusku äiti oli ilmoitettu valioluokkaan moraaliseksi tueksi, hänellähän on kakki sertit jo valmiina…

Tuomari osoittautui erittäin mielyttäväksi ja sain loppuarvostelun ERI:n ja minua palkittiin sertifikaatilla! Se on siis toinen serttini joten nyt tarvitsen vielä yhdä jotta saisin ensimmäisen tittelini! Nuusku äiti meni tyylillä kehään ja oli ERI paras narttu 1 ROP.

Arvostelut ovat seuraavat:

Tuomari Pekka Teini Isokyro 15.8.2015

Meccala Niiskuneiti:

Huippulaadukas valionarttu jolla sulavan kaunis pää, hyvin täyttynyt runko, hyvä rakenne myös takana. Eturaajoissa hieman liikaa käyryyttä mutta se ei pilaa kokonaisuutta. Hyvälaatuinen turkki ja mukava käytös.

Tuiskupolun Smilla:

Mittasuhteiltaan oikea sukupuolileimasta sievä narttu, joka esiintyy tänään hieman kehnossa karvassa. Hieman vaaleat silmät, muuten nätti pää, hyvä kaula. Rintakehä saisi olla pidempi, hyvä takaosa, hyvät kulmaukset ja peitinkarvan laatu.

ERI paras narttu 2

IMG_0658

Isokyrö 15.8.2015 ROP

Isokyrö 15.8.2015 ROP

Tuiskupolun Smilla ja Meccala Niiskuneiti ovat väsyneet eivät enää jaksa poseerata

Tuiskupolun Smilla ja
Meccala Niiskuneiti ovat väsyneet eivät enää jaksa poseerata

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s