Ögonspegling – Silmäpeilaus

Igår lämnades jag Smilla alldeles ensam hemma när moffa for med mamma My till Seinäjoki för att spegla hennes ögon medan matte var hos ögonläkaren i Vasa. Matte och moffa säger att My behövde få sina ögon speglade så att hon kan få valpar bara hon börjar löpa. Jag har ju haft min löptid, men inte skulle mina ögon speglas ej heller var det tal om några valpar för min del, de säger att min tid kommer senare. Hur som helst så är mamma Mys ögon friska och fina så nu väntar vi bara på att hon ska börja löpa! 🙂

I tisdags hittade vi dessutom en helt nu hare att träna med som vi inte hittat tidigare så den fick lite motion då!

Eilen minua Smillaa jätettiin ihan yksin kotiin kun ukki lähti Nuusku äidin kanssa Seinäjoelle silmäpeilausta varten samaan aikaan kun mamma oli silmälääkärillä Vaasassa. Mamma ja ukki sanovat että Nuusku piti saada silmiään peilattu jotta voi saada pentuja kunhan juoksu alkaa. Minullahan on ollut juoksu, mutta ei silloin puhuttu mistään silmäpeilauksesta eikä pennuista, sanovat vain että minun aika koittaa myöhemmin. Oli miten oli niin Nuusku äidin silmät ovat terveet ja hienot joten nyt vain odotellaan juoksua! 🙂

Tiistaina löydettiin myös täysin uusi harjoittelujänis mitä joka sai vähän liikettä ja jatkossakin se tulee saamaan liikettä!

Meccala Niiskuneiti

Meccala Niiskuneiti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s