Bretagnebasset lek – Bretagnenbassettien leikkiminen

Vi har haft en bråd helg med mycket händelser. Hilde fick ett nytt hem i lördags och nu har vi (mamma My och Smilla) vant oss att vara med mommo. Vi har fått lite mera privilegier nu när det inte är så många av oss. Som tur var hann Smilla och Hilde leka förrän hon for till sitt nya hem. Nu leker dock mamma ganska mycket.

Meillä on ollut kiireinen viikonloppu täynnä tapahtumia. Hilde sai uuden kodin lauantaina ja nyt olemme (Nuusku mamma ja Smilla) totutelleet olemaan mummun kanssa. Olemme saaneet hiukan enemmän oikeuksia nyt kun meitä on vähemmän. Onneksi Smilla ja Hilde ehtivät leikkiä ennenkuin hän lähti uuteen kotiinsa. Äiti leikkii kuitenkin aika paljon nyt, joten ei ole mitään hätää.

stickning 007 stickning 008 stickning 011 stickning 017 stickning 022 stickning 023 stickning 029 stickning 035

Smilla

Smilla

Lek 011 Lek 012 Lek 013

Smilla

Smilla

Lek 018 Lek 022 Lek 025

Smilla

Smilla

Smilla

Smilla

Lek 033 Lek 034

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s