FrontlineComp mot fästingar – punkkeja vastaan

Får oss valpar som rör oss mycket ute i skärgården där det finns fästingar så finns det ett fästingmedel som droppas i nacken och det heter FrontlineComp och det går från 8 veckor och vi är ju 10 veckor nu. Vi väntar som på solens uppgång på registerböckerna så att mommo kan skicka dem åt alla! Ifall de inte hinner komma innan 12 veckors vaccinationen, ger veterinären en vaccinationsbok. Registreringarna sändes in 04.06.2013 efter att hundarna hade fått sina chip och blivit veterinärgranskade.

Meille pennuille jotka liikumme paljon saaristossa missä on punkkeja, löytyy ainetta nimeltään FrontlineComp joka käy 8 viikon iästä alkaen ja mehän olemme 10 viikon vanhoja nyt. Aine laitetaan niskaan ja sieltä se leviää eteenpäin. Odotamme rekisterikirjat kuin auringonnousua jotta mummu saa lähettää niitä kaikille! Mikäli rekisterikirja ei ehdi tulla ennen 12 viikon rokotusta, eläinlääkäri antaa rokotuskirjan mukaan. Paperit ovat lähetetty 04.06.213 Kennelliitolle – sirutuksen ja terveystarkastuksen jälkeen.

Smilla har fått pappas fina ögon! Smilla on perinnyt isänsä hienot silmät!

Smilla har fått pappas fina ögon!
Smilla on perinnyt isänsä hienot silmät!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s