Bretagnebasset cirkus – Bretagnebasset sirkus

Imorgon blir vi 9 veckor gamla och nu har nästan alla blivit adopterade till nya hem och allt verkar gå bra för dem och det är vi glada för. Ännu har vi tiken Hilde som söker ett tryggt hem där hon får mycket stimulans samt jaga. Idag har vi haft lite cirkus här inne och mommo tyckte inte riktigt om det så då hamnade vi ut på vattenvaneträning mitt i allt och därför är vi våta i pälsen på fotografierna. Vi hade sådan fart att vi kissade lite inomhus, det tyckte inte mommo om heller – då åkte vi ut…

Huomenna täytämme 9 viikkoa ja melkein kakki on adoptoitu uusiin koteihin ja viestin perusteella kaikilla menee hyvin ja siitä ollaan iloisia. Vielä meilä on Hilde narttu joka etsii turvallista kotia missä saa plajon virikettä ja kaikkein tärkein on että pääsee syksyllä metsään. Tänään meillä on ollut vähän sirkusta sisällä mistä mummu ei oikein tykännyt joten jouduttin kesken kaiken vesitottumusharjoituksiin ja sen takia turkimme ovat märkiä valokuvissa. Meillä oli niin kova vauhti että välillä alkoi pissattamaan joten tuli sisälle, siitäkään mummu ei tykännyt joten jouduttiin ulos.

Du har godis där! Sinulla on nami siellä!

Du har godis där!
Sinulla on nami siellä!

Sirkus 003

Våta Smilla till vänster, Hilde till höger. Märkiä Smilla vasemmalla, Hilde oikealla

Våta Smilla till vänster, Hilde till höger.
Märkiä Smilla vasemmalla, Hilde oikealla

Smilla har fått pappas fina ögon! Smilla on perinnyt isänsä hienot silmät!

Smilla har fått pappas fina ögon!
Smilla on perinnyt isänsä hienot silmät!

Sirkus 007 Sirkus 008

Mamma ville också vara med! Äitikin halusi leikkiä!

Mamma ville också vara med!
Äitikin halusi leikkiä!

Sirkus 012 Sirkus 013 Sirkus 014 Sirkus 015 Sirkus 017

Hilde har bråttom! Hildellä on kiire!

Hilde har bråttom!
Hildellä on kiire!

Sirkus 021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s