Bretagnebasset valp söker hem – Bretagnenbassetti pentu etsii kotia

Dagarna flyger iväg och vi lär oss nya saker varje dag samtidigt som vi växer så att det knakar! På onsdag blir vi åtta veckor gamla och två av våra syskon har redan åkt till sina nya hem och nu över helgen flyttar ytterligare två. Vi är lite oroliga för vår spralliga syster Hilde som ännu inte hittat ett hem efter att första reserveringen annullerades. Hon var först med att visa oss vägen ur valplådan, hon var först med att hitta ett kryphål i hagen, vi sänder henne först när nya saker ska upptäckas eftersom hon är modig!

Päivät rientävät ja opimme uusia asioita päivittäin samalla kun kasvamme hurjaa vauhtia! Keskiviikkona meille tulee kahdeksan viikon ikää täyteen ja kaksi meidän sisaruksita ovat jo muuttaneet uusiin koteihinsa ja viikonlopun aikana vielä kaksi muuttavat. Olemme kuitenkin hieman huolestuneita rohkeasta Hilde siskostamme joka ei vielä ole löytänyt uutta kotia enismmäisen varauksen peruutuksen jälkeen. Hän oli ensimmäinen joka uskalsi näyttää tien pois pentulaatikosta, hän oli ensimmäinen joka löysi reiän mistä pääsi aitauksesta pois. Lähetämme hänet ensimmäisenä kun uusia asioita pitää tarkistaa koska hän on rohkea.Hilde 027 Hilde 030 Hilde 031 Hilde 032 Hilde 034 Hilde 045

2 reaktioner på ”Bretagnebasset valp söker hem – Bretagnenbassetti pentu etsii kotia

 1. Hej jag undra va det kosta med en liten valp jag bor i
  swergie och jag bor på en stor. Gård mycket skoj jag har precis lämnat min
  Fina Cissi hon blev 14år så hon har flyttat till hundlandet nu jag
  Saknar
  Henne mycket

  Gilla

 2. Hej, tyvärr har vi inga överlopps valpar. Vi har redan 22 reserveringar och det kom endast tre valpar så vi har redan väldiga bekymmer med att meddela alla som inte får någon valp som varit på listan sedan förra året. Så tyvärr kan vi inte ta emot fler reserveringar. Men här i Finland kostar en bretagnebassetvalp ca 1400 €. Men eftersom de ändrade jaktlagen senaste höst så att den motsvarar den i Sverige och Norge, villor betyder att Bretagnebasseten får användas i rådjurs- och hjortjakten så har efterfrågan skjutit i höjden rejält. Tidigare har visat bara fått jaga småvilt med hunden. Dessutom så finns det mycket färre av rasen här jämfört med i resten av Norden. Med vänliga hälsningar, Jonna Olsio

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s