Två har lämnat boet – Kaksi ovat jättäneet pesän

I lördags for två av våra syskon till nya hem och de har blivit väl mottagna i sina nya hem och det är vi glad för. Mamma My var lite deppig efteråt, men repade sig snabb på natten när vi som är kvar slog på alarmet! Nu får nya olika syskon andra roller i flocken och det är intressant att följa med! Följande far till sitt nya hem nu på torsdag! Alla har fått bra hem och det är vi glada för!

Lauantaina kaksi sisarusta jätti laumaamme ja lähtivät uusiin koteihin ja ovat olleet hyvin tervetulleita uusissa kodeissaan ja siitä olemme iloisia. Nuusku äiti oli hieman masentuneena mutta toipui nopeasti kun lyötiin pillit päälle sunnuntai vastaisena yönä! Nyt eri sisarukset saavat uusia rooleja laumassa ja sitä on mielenkiintoisaa seurata! Seuraava lähtee uuteen kotiinsa torstaina! Kaikki saavat hyvän kodin ja siitä olemme iloisia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s