Spårning – Jäljestäminen

När vi vaknade och kom ut i morse så lekte vi och åt som vi brukar! Senare på dagen så har vi återigen vant oss vid vatten. Det var bara Atlas som gömde sig i rabarber djungeln så han var inte med i baljan. Sedan upplevde vi något nytt, mommo satte ut maletköttspår och sa hela tiden ”sök”. Till att börja med hade vi svårt att förstå vad hon menade när vi kände doften av maletkött i hennes hand. Men mamma hjälpte ut oss lite här, men så åt hon ju då också upp all belöning – men vänta bara, vi lär nog oss!

Herätessä aamulla mentiin ulos leikkimään kuten on tapana! Myöhemmin päivällä meillä on jälleen ollut vesitottumisharjoituksia. Atlas oli ainut joka piiloitui raparperi viidakkoon joten hän ei tänään käynyt paljussa. Päivälevon jälkeen mummu teki uuden homman meille, hän veti jäljet jauhelihalla, mutta miellä oli vaikeuksia tietää mitä pitää tehdä kun mummun kädet olivat täynnä lihan tuoksua. Äiti kuitenkin auttoi Meitä näyttämällä miten pitää tehdä mutta hän sitten söi kaikki palkinnot – odota vain mamma, kyllä opitaan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s