Skynda! Kiirehtikää!

Tiden går väldigt snabbt när man leker och har roligt! Nu har tiden runnit iväg så vi blir 7 veckor på onsdag och nu är det bara vår livliga broder Tuiskupolun Elvis som inte är reserverad! Han visar kämpaglöd och är en liten tuffing, vilket bådar gott för att få igång jaktinstinkten! Det vore ju synd om han skulle bli kvar här med mamma och mommo 😦

Leikkiessä aika reintää, varsinkin kun on kivaa! Aika on nyt rientänyt niin että täytämme 7 viikkoa ensi viikon keskiviikkona ja tällä hetkellä on vain vilkas veljemme Tuiskupolun Elvis joka on varaamatta! Elvis näyttää taisteluhalua ja on pieni tarmokas taistelija mikä antaa hyvää osviittaa jahtihalulle! Olisihan sääli mikäli hän joutuisi jäämään tänne mamman ja mummon kanssa 😦

Elvis 002 Elvis 004 Elvis 007 Elvis 008 Elvis 015 Elvis 011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s