Dop – Ristiäiset

Igår döptes vi och samtidigt blev vi hälsogranskade och alla flickor och alla pojkar mår bra och vi utvecklas som Bretagnebasset ska utvecklas. Det konstaterades att vi inte lidit brist på mat. Därefter blev vi ”stora” och fick börja äta ur samma matkopp. På kvällen började Tor igen med att köra stenar, men det har vi inte brytt oss om här inne i stugvärmen! Idag har vi åter tränat vattenvana.

Eilen meitä kastettiin ja samalla tehtiin terveystarkastus ja kaikki tytöt ja pojat voivat hyvin ja kehitymme niin kuin Bretagnenbassetit kuuluu kehittyä. Todettiin myös ettemme ole nähneet nälkää. Tämän jälkeen meistä tuli ”isoja” ja saimme ruveta syömään samasta ruokakupista. Illalla Tor alkoi taas ajamaan kiviä, mutta se ei olle ollut haitaksi meille täällä sisällä tuvan lämmössä! Tänään olemme jälleen olleet vesitottumis harjoittelussa.

Dop 004 Dop 009 My's valpar 507

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s