Nya upplevelser – Uusia elämyksiä

De senaste dagarna har vi fått många nya upplevelser! Många trevliga människor i olika åldrar har varit och lekt med oss och mormor har hittat på allt möjligt konstigt också. Naturen visade oss en sida på lördagen när Tor körde med sina vagnar och rullade dem dit upp i det blå. Det störde inte oss eftersom vi var inne och busade då. I söndags var vi ut med kollektivtrafikvagnen och det var spännande, helst skulle vi ju ha klättrat ur vagnen och sprungit själva. Sedan fanns det helt plötsligt en enorm vit sak som mommo kallade till bassäng i vår hage. Dit satte hon vatten så att vi blev alldeles våta om tassarna och lite om magen. Hon kallade det till vattenvaneträning. Mamma tyckte inte alls om den hela fundering så vi tror att de blev lite osams. Imorgon väntar en längre resa, men då ska vi åka bil och då blir det dop!

 

Viimeisinä päivinä olemme saaneet paljon uusia elämyksiä. Paljon eri ikäisiä, mukavia ihmisiä ovat käyneet katsomassa meitä ja leikkineet kansamme. Mummu on myös keksinyt kaikenlaista ihmeellistä. Lauantaina luonto näytti meille uuden puolen kun Tor ajeli vaunuineen ja pyöritti kiviä tuolla ylhäällä. Tätä ei meitä häirinnyt koska olimme sisällä peuhaamassa silloin. Sunnuntaina käytiin ajelulla joukkoliikennevaunulla ja se oli jännittävää vaikka olisimme mieluiten kiivenneet vaunusta pois ja juosseet itse. Yhtäkkiä tarhaamme ilmaantui huikean iso Valkoinen esine joka mummu kutsui altaaksi. Sinne hän laittoi vettä jotta tassuimme kastuivat ja vatsallekin tuli vähän vettä. Tätä hän kutsui vesitotteluksi. Mamma ei tykännyt tästä ja luulemme että heille tuli vähän riitaa tästä asiasta. Huomenna odottaa pitempi reissu, mutta silloin mennään autolla ristiäisiin.

My's valpar 480 My's valpar 507 My's valpar 515

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s