Växer så det knakar – kasvamamme jotta natisee

Oberoende av vad vi vägde när vi föddes den 7.2.2019 så växer vi alla så det knakar i vår egen takt. Men mamma Smilla har gott om mat, hon äter fyra gånger per dag och hennes bröst blir snabbt sprängfyllda igen efter de har blivit tömda. Vi har börjat visa våra personligheter och en av oss har redan fått benämningen mormor My’s dubbelgånganare eftersom jag redan utforskar allt jag kan. Dessutom påminner min lårmuskulatur om hennes.

Riippumatta siitä paljonko painettiin synnytyksessä 7.2.2019 kasvamamme ripieää omaa tahtiamme. Mutta äiti Smillalla on runsaasti ruokaa, hän syö neljästi päivässä ja rinnat täyttyvät nopeasti uudestaan sen jälkeen kun niitä on tyhjennetty. Olemme alkaneet näyttämmään omia luonteitamme ja yksi meistä on jo nimetty Nuusku mummo kakkoseksi koska olen käyn jo joka paikassa sekä minun reisilihakseni muistuttavat myös mummon reidet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s