Löptid – Juoksuaika

Nu har min (Smillas) löptid börjat och det låter ju som om jag skulle börja springa, men det fungerar ju lite annorlunda för oss. Det betyder ju att matte, moffa och mommo ibland ger mig lov, när jag bönar och ber, att få ha min pojkvän här hos mig och vi kan försöka se om vi får några bebisar. Det är inte alla gånger som jag lyckas övertala dem om att jag vill ha pojkvännen på besök, men den här gången har det lyckats. Så efter några dagar så kommer ”Foxy” eller Figo som hans officiella namn är hit och vi kan försöka se om vi får bebisar.

Nyt minun (Smillan) juoksuaika alkanut ja siitä voisi päätellä että olisin alkamassa juoksemaan, mutta meille se toimii vähän erilailla. Sehän tarkoittaa että mamma, ukki ja mummo joskus antaa luvan, kun nätisti pyydän, tuoda poikaystäväni luokseni jotta voisimme yrittää saada pikku pentuja. Joka kerta en pysty puhumaan heitä ympäri kun haluan tuoda poikaystäväni kotiin, mutta tällä kertaa se on onnistunut. Joten muutaman päivän kuluttua ”Foxy” tai Figo joka hänen virallisen nimensä on tulee meille ja voimme yrittää saada pikku pentuja.

Släkttavla-Sukutaulu

Det senaste ögonundersöknings resultatet saknas ännu ur släkttavlan för båda två – Viimeisimmät silmätutkimukset puuttuvat vielä molemmilta sukutaulusta 25.02.2018

Tuiskupolun Smilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s