Till ögonläkaren – silmälääkärin käynnillä

Idag har jag Smilla varit med min lillebror Hector och min pojkvän ”Foxy” (Figo) till ögonläkaren för ögonspegling och gonoskopi till Evidensia i Seinäjoki. Lillebror Hector tyckte inte riktigt om när de satte linsen mot hornhinnan när de undersökte honom för gonoskopi så de måste lugna ner honom lite. Efter det gick allt mycket bra och han hade friska ögon, precis som även jag och ”Foxy” hade. Både jag och matte var yra i frisyren, men ”Foxy” brydde sig inte alls om det utan han blev utom sig av glädje av min ”parfym” så snart blir det väl nog så dags så att han får komma och övernatta hos mig! 😊 👍

Tänään minä, Smilla, olen käynyt pikkuveljeni Hectorin ja poikaystäväni ”Foxy:n” (Figo) kanssa gonoskopiassa ja silmäpeilauksessa Evidensia ssa Seinäjoella. Pikkuveli Hector oli vähän hermostunut kun alettiin laittamaan linssiä verkkokalvoa vastaan, joten hänet piti rauhoitella vähän. Tämän jälkeen kaikki meni erittäin hyvin ja meillä kaikilla oli terveet silmät. Sekä minulla että ”mammalla” oli hiukset aivan sekaisin, muttei ”Foxy” siitä lainkaan välittänyt, vaan hän innostui minun ”hajuvedestäni” joten kai kohta on se aika kun hän saa tulla minun luokse yöpymään! 😊 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s