Veterinärgranskning – eläinlääkärintarkastus

Idag var vi på bilutflykt till en alldeles ny plats för oss tillsammans med Smilla mamma och Sulo moffa. Moffa körde i 20 minuter innan vi var framme vid det han kallade veterinären. Där skulle en snäll djurläkare kontrollera så att vi utvecklats som vi borde och så satte hon små chip under huden så att man i framtiden ska kunna läsa av med en maskin vem vi är och vem som äger oss. Det sved lite så vi ser inte fram emot vår första vaccination som vi får när vi är 12 veckor. Smilla fick också en vaccination, men hon är ju van, men nu är vi alla tre trötta och nöjda.

Tänään olemme käyneet autoajelulla meille ihan uuteen paikkaan Smilla mamman ja Sulo ukin kanssa. Ukki ajoi noin 20 minuuttia ennen kuin saavuimme paikkaan joka hän kutsui eläinlääkäriksi. Siellä ystävällinen eläinlääkäri tutki että olemme kehittyneet normaalisti ja sitten hän pisti pienen sirun ihon alle jotta voidaan koneella nähdä missä meidän koti on. Pikkasen kirveveli joten emme odota sitä hetkeä kun saamme ensimmäisen rokotuksen 12 ikäisinä. Smilla äitikin sai rokotuksen, mutta hän on tässä vaiheessa jo tottunut siihen. Mutta nyt ollaan kaikki kolme väsyneitä ja tyytyväisiä päivään. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s