Tuiskupolun Kia söker hem – Tuiskupolun etsii kotia 

Tuiskupolun Kia flickan funderar ännu var hennes hem kommer att vara. Valparna är åtta veckor i vecka 36 och överlåts naturligtvis veterinärgranskade, chipade och registrerade. Kia lär sig snabbt och valparna är ju av meriterade föräldrar så de passar både som jakthundar samt som sällskapshundar. 

Tuiskupolun Kia miettii yhä missä hänen kotinsa tulee olemaan. Pennut ovat kahdeksan viikon ikäisiä viikolla 36 ja tietysti luovutetaan eläinlääkärintarkastettuna, sirutettuna, sekä rekisteröitynä. Kia on nopea oppinen ja pennut ovat palkituista vanhemmista jotka sopivat hyvin sekä metsästyskoiriksi että seurakoiriksi.

2 reaktioner på ”Tuiskupolun Kia söker hem – Tuiskupolun etsii kotia 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s