Tuiskupolun Kia söker hem – Tuiskupolun Kia etsii kotia 

Kia 3 veckor på bilden – Kia 3 viikkoa kuvassa 

Kia är fem veckor gammal den 22.8.2016 och hon har från början varit den modigaste som alltid provar allting först, kommer längst, gör egna upptäcksfärder så det tyder på att hon släktas på sin mormor Meccala Niiskuneiti som inte är rädd att ta stora sökningar. Hon pratar också mycket så man behöver inte vara rädd för att hon ska vara tyst i skogen. Men hon kommer bara att säljas till ett hängivet jakthem som ger henne mycket kärlek hemma. 

Kia on viiden viikon ikäinen 22.8.2016 ja on alusta asti ollut rohkein ja tehnyt omia retkiä eikä ole välittänyt siitä onko emä tai veli ollut lähellä. Hän kokeilee kaikkea ensin ja tekee omia tutkimusmatkoja joten viittaa siihen että on vähän mummo Meccala Niiskuneidin geenit tullut esiin kun ei pelkää isoja etsintöjä. Hän puhuu myös paljon joten ei tarvitse pelätä että hän menisi mykkänä metsässä. Mutta hänet myydään ainoastaan innokkaaseen metsästyskotiin missä hän saa paljon rakkautta kotona! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s