Fyra veckor och full fart – neljä viikkoa ja täysi vauhti päällä 

Tänään olemme neljän viikon ikäisiä ja minä Kia, olen kyllä kiivennyt laatikosta ja takaisin koko viikonlopun aikana ja käynyt omilla tutkimus retkillä ympäri taloa. Ennen kuin olen lähtenyt tutkimusmatkoihin olen tietenkin käynyt vessassa meidän vessapaikasamme. Olemme myös oppineet syömään kiinteää ruokaa telineestä, ukki on tehnyt kahden hengen telineen. Tänään velipoika Sulo on alkanut tulemaan pois laatikosta ja tänään mamma leikkasi meiltä kynnetkin. Molemmat painavat kahden kilon paikkeilla nyt. 

Idag är vi fyra veckor gamla och jag Kia har klättrat ut och in ur lådan hela helgen och utforskat huset på egen hand. Innan jag har gett mig iväg på mina utfärder så har jag naturligtvis kissat på vår bestämda wc plats. Vi har också lärt oss att äta fast mat och moffa har gjort en ställning för två personer. Idag har även broder Sulo lärt sig att komma ur lådan och idag klippte mamma våra naglar. Båda två väger kring två kg nu. 

Tuiskupolun Sulo 

Full fart med Tuiskupolun Kia som ännu söker ett hem hos en jaktande familj, det kommer att bli en bra tävlingshund av henne med rätt träning. 

Tuiskupolun Kia lla täysi vauhti joka vielä etsi hyvää kotia metsästäjän perheestä – tästä tulee hyvä jahtikoiria millä varmasti voi kilpailla (oikealla harjoituksella) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s