Jaktsäsongens sista dagar – Jahtikauden viimeiset päivät

Jaktsäsongen börjar sjunga på sista versen och mamma My och jag har varit i skogen både igår och idag. Idag hade mamma My säsongens bästa drev och stora mamma tycker det är synd att det inte var tävlingsdag idag. Själv har jag, Smilla, börjat söka på egen hand eftersom jag får höra av mamma att mina syskon jagar och driver bra och jag vill ju inte vara sämre! På lördag ska både mamma My och jag till frisörskan Johanna som ska fixa till våra pälsar. Som ni kan se på bilderna så är det nödvändigt! Får se om vi börjar klättra uppför väggarna när jaktsäsongen tar slut, men det är att hoppas att stora mamma hittar på spännande träningar åt oss så att vi förbättrar vår fysiska kondition till nästa jaktsäsong!

Jahtikausi alkaa olla viimeisillään ja Nuusku äiti ja minä olemme olleet metsässä sekä eilen että tänään. Tänään Nuusku äidillä oli kauden paras ajo ja iso mamman mielestä on sääli ettei ollut kisapäivä tänään! Itse, Smilla, olen alkanut hakea itsekin koska saan jatkuvasti kuulla mammalta kuinka sisarukseni hakevat ja ajavat hyvin enkä halua olla huonompi! Lauantaina sekä minulla että Nuusku äidillä on aikaa Johanna kampaajalle jotka aikoo hoitaa meidän turkkimme. Kuten näette kuvista se on todella tarpeen! Saa nähdä mikäli alamme kiivetä seiniä pitkin kun jahtikausi loppu, mutta toivotaan että iso mamma keksii jännittäviä harjoituksia jotka kohottavat ja parantavat suorituskykyä seuraavalle jahtikaudelle!

Skogsdagar 2014 071 Skogsdagar 2014 074

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s