Jaktsäsongen närmar sig sitt slut – Jahtikausi lähenee loppuaan

Jaktsäsongen för i år närmar sig sitt slut och mamma My och jag har inte kunnat vara i skogen på tre veckor eftersom vi har haft löptid, men igår slapp vi ut igen och det var skoj! Vi hittade ett spår, men haren var sår att få ur sitt bo, hur än vi försökte! På lördag väntar en ny och längre jakttur och då hoppas vi också att någon hare faller! 😉 Efteråt säger mamma att det blir utställningar som gäller, jag (Smilla) har tydligen bättre linje på fötterna och ryggen och därför har hon förhoppningar på mig på utställningarna!

Jahtikausi lähenee loppuaan ja Nuusku äiti ja minä emme ole pystyneet olemaan metsässä kolem viikon aikana juoksun takia. Eilen päästiin kuitenkin metsään ja se oli todella kivaa! Löydettiin jälki, mutta jänis oli vaikea saada lähtemään pesästään vaikka kuinka yritettiin! Lauantaina odottaa uusi ja toivottavasti pitempi jahtipäivä ja silloin toivomme että saadaan kaatoa! ;). Sen jälkeen täytyy ruveta kulkemaan näyttelyissä, minulla (Smilalla) on kuulemma paremmat linjat jaloissa ja selässä verrattuna Nuusku äidille ja sen takia mammalla elää toive että onnistuisin näyttelyissä!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s