3 veckor firades – 3 viikkoa juhlittiin

Idag är det redan tre veckor sedan vi kom till världen och det firades först med att mommo bar ut oss i kollektivtrafik korgen för att vi skulle få sköta morgontoaletten utomhus. Vi tycker att vi skötte det ganska bra, lite kom det i korgen. Samtidigt passade vi på att dricka lite av mammas goda mjölk. När vi kom in tillbaka hade mommo satt nytt underlag i vår låda och det var SCARY!

Vi trodde att det här skulle räcka med aktiviteter för en stund, men Icke sa Nicke! Mitt i allt så serverades vi något som vi aldrig förr smakat på och som skulle ätas ur koppar. Kopparna var gigantiska och det var bara pytte lite mat i botten. Mommo sa att det var havregrynsgröt och grynost. Vi som är minst i storleken av skaran tog för oss, när Mr. Kaffebulle & Co inte var så intresserade. Men det var också lite spännande så vissa av oss kunde inte riktigt hålla blåsan och äta samtidigt.

Tänään on jo kulunut kolme viikkoa siitä kun tultiin maailmaan ja sitä juhlittiin ensin sillä että mummu kantoi meidät ulos joukkoliikenne korissa jotta saimme tehdä tarpeemme ulkona. Omasta mielestämme suorittiin aika hyvin tästä hommasta, vain vähän tirautti koriin. Samalla kun oltiin ulkona nautimme mamman hyvästä maidosta. Sisään tultaessa mummu oli vaihtanut alustaa meidän laatikkoon ja SE oli PELOTTAVAA.

Ajateltiin että nämä toiminnat riittäisi vähäksi aikaa, EI! Yhtäkkiä meille tarjottiin jotain mitä emme koskaan oltu syöty ennen ja tätä piti nauttia kupeista. Kupit olivat valtavan kokoisia ja siinä oli vain vähän ruokaa pohjassa, joten meillä oli vähän vaikeuksia yltää siihen ensin. Mummu sanoi että kupissa oli kaurapuuroa ja raejuustoa. Me jotka olemme lauman pienimmät söimme eniten kun Herra Kahvipulla & CO ei hirveästi välittänyt. Tämäkin oli aika jännittävää joten osa meistä ei pystynyt syömään ja pitämään rakkoa yhtä aikaa.

Kollektivtrafik - Joukkoliikenne

Kollektivtrafik – Joukkoliikenne

Frukost - Aamupala

Frukost – Aamupala

Matnyhet - Ruokauutuus

Matnyhet – Ruokauutuus

Går bra bara man törs stiga upp! Hyvin menee kunhan uskaltaa nousta ylös!

Går bra bara man törs stiga upp!
Hyvin menee kunhan uskaltaa nousta ylös!

My's valpar 3 veckor 011 My's valpar 3 veckor 012

Mamma visar - Mamma näyttää

Mamma visar – Mamma näyttää

My's valpar 3 veckor 014

Mamma hann ta min kopp när jag gick ut :( Mamma ehti tyhjentää minun kuppini kun käväsin ulkona :(

Mamma hann ta min kopp när jag gick ut 😦
Mamma ehti tyhjentää minun kuppini kun käväsin ulkona 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s