I Rampljuset – Parrasvalossa

Nu har en del av oss vågat börja kisa på vart vi har kommit! Det ser verkligen spännande ut, trots att vi ännu bara ser till att vi håller oss nära mamma. Vi har inte vågat ropa så mycket idag eftersom vi har uppfattat att mamma och mormor har haft någon slags otrevlig diskussion om vad mamma gör uppe nattetid. Mormor har inte varit så pigg eller värst glad idag… Vi ska nog öppna ögonen ordentligt så att vi kan rapportera åt övriga klanen om det är värt det eller ej!

Osa meistä ovat nyt uskaltaneet pikkasen kurkistamaan mihin olemme tulleet! Näyttää tosi jännittävältä, vaikka me vain pysytään lähellä mammaa. Tänään emme ole uskaltaneet huutaa kovin paljon koska olemme aavistelleet että mamman ja mummon välillä on käyty jonkinlaisen epämiellyttävän keskustelun siitä mitä mamma tekee ylhäällä öisin. Mummo ei ole ollut kovin virkeä eikä iloinen tänään… Tulemme kyllä avaamaan silmiämme kunnolla jotta voimme kertoa muille mikäli kannattaa!

My's valpar 10-11 dagar 046 My's valpar 10-11 dagar 021 My's valpar 10-11 dagar 038 My's valpar 10-11 dagar 053 My's valpar 10-11 dagar 055 My's valpar 10-11 dagar 056My's valpar 10-11 dagar 051 My's valpar 10-11 dagar 058

Vi avvaktar ännu med att öppna ögonen, men det verkar som om de som har upp ögonen lättare hittar till maten!

Odotamme vielä silmiemme avaamista, mutta vaikuttaa siltä että heillä joilla ovat silmät auki löytävät helpommin ruokaa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s