Ut i världen – Maailmalle

Tuiskupolun Kennel Närpes Eino, Jakke

Så var tiden inne när det är dags för mig att börja sända iväg mina ”barn” i världen till sina nya hem och ägare som ska fortsätta arbetet med att skola dem till att bli fantastiska familjemedlemmar samt utmärkta jägare! Det är alltid vemodigt, men jag vet att tiden är inne och det känns skönt när jag vet att alla får ett bra hem där de har möjlighet att utveckla alla de arbetsuppgifter som sitter djupt rotade inne i oss! Samtidigt får de en hund med mycket kärlek i retur!

Nyt koitti sitten se aika kun minun tuli alkaa lähettämään ”lapsiani” maailmalle uusiin koteihinsa missä heidän tulee kouluttaa heitä ihaniksi perheenjäseniksi sekä erinomaisiksi metsästäjiksi! On aina hakea olo, mutta tiedän että aika koittaa ja tuntuu hyvältä kun tietää että kaikki saa hyvän ja rakastavan kodin missä pystyvät kehittymään kaikki ne työtehtävät jotka ovat niin syvällä meidän sisällään! Samalla saavat paljon rakkauta antava koira palautteena.

Tuiskupolun Alva, video Katja Sikala

Tuiskupolun Bella, video Jakob Lund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s