Ultraljud – Ultra – Fitnesstävling – Fitnesskilpailu

Igår var jag Smilla till Malax på ultraljud för att se om jag har några bebisar i min mage och allt har tytt på att något är på gång. Bröstvårtorna är svullna, matlusten har tilltagit mm. Men doktorn hittade tyvärr inga bebisar i min mage än hur hon sökte. Detta är nog väldigt ledsamt, speciellt eftersom det tar så lång tid innan vi kan prova igen. Det som däremot var roligare var att min son, Tuiskupolun Vikkelä-Sulo var på Fitnesstävling i Vasa i söndags. Man kan väl inte säga att stora, starka pojkar som springer i skogen och jagar går på skönhetstävlingar. Han belönades med certifikat, ROP (bäst i ras) samt CACIB, så nu är det bara att fortsätta under vår- och sommarsäsongen.

Eilen minä, Smilla, kävin ultrassa tutkimassa mikäli vatsassani on vauvoja kasvamassa. Vaikka kaikki on osoittanut siihen että jotain olisi tekeillä koska nännit ovat paisuneet, ruokahalu on kasvanut jne. Mutta vaikka kuinka lääkäri tutki vatsaani niin hän ei löytänyt mitään kasvavaa vauvaa vatsassani. Iloisempi aihe oli kuitenkin sunnuntaina kun poikani Tuiskupolun Vikkelä-Sulo kävi Fitnesskilpailussa Vaasassa. Eihän voi sanoa että vahva poika joka juoksee metsässä ja metsästää käy kauneuskilpailussa. Tulos oli kuitenkin miehekäs koska hän tuli sieltä Sertifikaatilla, ROP:illa (rotunsa paras) ja CACIB:illa. Tästä on nyt hyvä jatkaa!

Kuva: Satu Tähtinen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s