Träningen fortsätter – harjoittelu jatkuu 

Vardagen har infunnit sig efter FM-segern och medan vi inväntar svaret på mamma My’s dopingtestas så tränar vi tillsammans. Vi har ju sett hur känsliga dessa test är och vi älskar torkade kycklingvingar så vi har inte tid att läsa innehållsförteckningen på påsen innan vi slukar vingarna. Visar det sig att mamma My är dopad så säger väl reglerna att jag inte får träna med henne. Som tur är så är Kiira frisk nu så att jag har en träningaskompis oberoende av mamma My’s svar. Nedan är ännu en link till Reija Helkkulas blogg från FM samt lite från vår senaste träning där det var jag som hittade haren först. 

Arki on koittanut SM-voiton jälkeen ja niin kauan kun odotellaan Nuusku mamman dopingtulosta harjoitellaan yhdessä. Olemmehan nähneet kuinka herkät nämä dopingtestit ovat ja me rakastamme kuivatettuja kanansiipiä eikä meillä ole aikaa lukea tuoteselostetta ennen kuin ahmimme siivet. Mikäli osoittaa että Nuuskun dopingnäyte on positiivinenminulla, säännöt sanovat ettemme saa harjoitella yhdessä mutta onneksi  minulla on kuitenkin Kiira harjoittelukaverina kun hän on nyt terveenä. Alla on linkki Reija Helkkulan blogiin ja vähän tietoa meidän viimeisestä harjoittelusta missä minä löysin jäniksen ensin. 

http://janisjemma.blogspot.fi/2016/11/basset-sm-ajokoe-jalasjarvi.html?m=1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s