Var ska jag bo? – Missä minun kotini tulee olemaan? 

Jag undrar var mitt trygga hem kommer att vara? Jag vet att det har pratats en hel del om att vi kom till världen för sent så att flera som var på väntelista hann ta från någon annan kennel. Listan har varit lång men det gäller att vara av rätt kön och ikväll fick min bror ett hem och han ska heta Tuiskupolun Sulo. Trots allt så hoppas jag det ska reda ut sig och jag ska komma till ett hem där man har jakt som hobby eftersom jag nog är en ganska duktig flicka och har klättrat över mamma Smilla sedan dag ett. Det var verkligen synd att hennes löptid drog ut så länge och att vår syster Tuuli inte fick leva. Alla som tagit kontakt, ta kontakt igen bara, vi ber om ursäkt om det blivit något missförstånd!

Mietin missä minun turvallinen koti tulee olemaan? Tiedän että on puhuttu paljon siitä että tultiin maailmaan liian myöhään jotta moni joka oli varauslistalla ehti ottaa toiselta kennelistä. Lista on ollut pitkä mutta pitää olla oikea sukupuolikin ja tänä iltana veljeni sai kodin ja nimenomaan Tuiskupolun Sulo. Kaikista huolimatta luotan siitä että kaikki järjestyy ja minullekin löytyy hyvä koti missä harrastetaan jahtia koska olen aika reipas tyttö joka on kiivennyt Smilla äidin yli eka päivästä lähtien. Oli todella sääli ettei siskomme Tuuli sai elää. Kaikki jotka ovat ottaneet yhteyttä, ottakaa reippaasti vain uudestaan, pahoittelemme! 

Tuiskupolun ”Likka” ”Flicka”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s