Återhämtning – Palautuminen 

Idag är det åtta dagar sedan trillingarna blev födda och det har tagit sin tid att återhämta sig efter förlossningen. Nu börjar jag dock bli till hund 🐶 igen och tvillingarna som överlevde äter, sover och växer så att det knakar. Jag har nog fullt upp med att sköta dessa två som förstföderska. Som tur är så är här skymt så att det är svalt. 

Tänään on kahdeksan päivää siitä kuin kolmoset syntyivät ja on vienyt aikaansa palautua pitkästä synnytyksestä. Nyt alan kuitenkin olemaan koira 🐶 jälleen ja kaksoset jotka selvisivät syövät, nukkuvat ja kasvavat ihan nähdessään joten ensisynnyttäjänä minulla on ihan täysi työ näitten kahden kanssa. Onneksi täällä on verhot kiinni joten on viileetä! 

Mjölkning – Lypsäminen 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s