Bebisar på kommande – Pikkuisia tulossa

Förra torsdagen var jag till doktorn på ultraljud för att se om det är några bebisar på kommande. Det var så himla spännande att se och höra så jag hade svårt att hålla mig stilla så doktorn hade svårt att se hur många bebisar jag har i magen. Men åtminstone 3-4 finns där 🙂 så nu är det bara att hoppas att allt går bra!

Viime torstaina kävin lääkärillä ultraäänitutkimuksessa jotta saisimme selvitettyä mikäli on pentuja tulossa. Oli niin jännittävää ja olin niin tääpinöissä nähdä ja kuulla montako pikkuisia 🐕 minulla on vatsassa jotta minulla oli vaikea pysyä paikalla ja lääkärillä oli hankalaa nähdä montako niitä on vatsassa. Mutta ainakin 3-4 pitäisi löytyä sieltä joten nyt täytyy vain toivoa että kaikki menee hyvin! 🙂

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s