Monika Milen

Idag har vi (jag – Smilla, mamma My och matte) deltagit i Monika Milen för att fira Monika Gullströms 60 års dag. Vi är ju alla långdistansidrottare och Monika började delta i långlopp ungefär samtidigt som matte i mitten av 1980—talet i landsvägs- och terränglöpning. Initiativet med en fond för långdistansidrottare är toppen och det ville även jag och mamma My understöda!

Tänään ollaan (minä – Smilla,  Nuusku äiti ja mamma) osallistuneet Monika Milen:iin viettämään Monika Gullströms 60 v päivää. Ollaan kaikki kestävyysurheilijoita ja Monika ja mamma alkoivat osallistumaan yhtä aikaa keskellä 1980-luvulla maantie- ja maastojuoksu tapahtumiin. Aloite kestävyysjuoksijoiden rahastosta on erittäin hyvä asia ja sitä me kaikki kolme halusimme tukea!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s