Två båtsmän och en mullvad – Kaksi pursimiestä ja maamyyrä

Tiden flyger iväg och imorgon blir vi hela 13 veckor gamla. Flera av oss har under dessa veckor hunnit med många saker, Duff och Elvis har gått och blivit båtsmän medan Smilla är mera av en mullvad. Elvis var avbildad i tidning Syd-Österbotten idag där han deltog i talkojobbet på Gåshällan i Närpes.

Vi har alla VÄLDIGT långa öron som samlar mycket smuts och därför måste vi hela tiden påminna våra hussar och mattar om att de behöver putsas. Ni kan ju tänka er hur det känns att ha ett jordlass i öronen – det kan ju också hända att vår hörsel blir aningen bättre med rena öron 😉

Aika rientää ja huomenna täytämme jopa 13 viikkoa. Moni meistä ovat kerinneet tehdä paljon näitten viikkojen aikana, Duff ja Elvis ovat pursimiehiä ja Smilla maamyyrä. Elvis oli kuvattuna Syd-Österbottenlehdessä tänään kun hän osallistui talkoohommiin Närpiön Gåshällanissa.

Meillä kaikilla on ERITTÄIN pitkiä korvia jotka keräävät paljon likaa ja multaa joten joudumme jatkuvasti muistuttamaan isännät ja emännät että niitä pitää puhdistaa. Voittehan kuvitella miltäs tuntuu kulkea korvat täynnä multaa – saattaahan olla että kuulomme paranee hiukan puhtailla korvilla 😉

Elvis på Gåshällan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s