Jaktsäsongen över för Meccala Niiskuneitis del – Jahtikausi ohi Meccala Niiskuneidin osalta

Årets harjakts- och tävlingssäsong är nu över för My’s del eftersom hon började löpa och vi blev tvungna att lämna bort från Suurajot som ordnas i Östermark (Teuva) den 24.02.2013. Istället väntar spännande tider eftersom vi var och träffade en charmig hane, Knebergets Theodore Tiger och därmed hoppas vi nu på förökning i vår. My har nu just kommit igång med att ge tillräckligt skall för att kunna tävla med dreevrarna eftersom hon är väldigt sträng och inte väcker på nattspår. Under denna säsong har skallet varit klart och ljudligt och det reuslterade i ett tillfredsställande hardrevsresultat på 82,79 poäng. Däremellan har vi utövat agility i den mån det varit möjligt.

Nu håller vi tummarna att vi ska få familje tillökning i vår!

Tämän kauden jänis- ja kilpailusesonki on nyt ohi Nuuskun osalta koska juoksu alkoi ja jouduimme jättäytymään pois Teuvan suurajoista 24.02.2013. Sen sijaan odottaa jännittäviä aikoja koska löysimme viehättävän uroksen, Knebergets Theodore Tiger ja sen seuraksena toivomme perheenlisäystä kevään aikana. Tällä kaudella Nuusku on antanut kunnon ajoääntä jotta on pystytty kilpailemaan dreeverien kanssa vaikka on erittäin herkkä eikä herättele yöjäliljillä. Paras kilapilutulos tuli 26.01. 2013 Alavudella kun Nuusku ajoi hienot 82,79 pistettä. Tämän välillä olemme käyneet agility harjoitteluissa miten ajoharjoittelut ovat sallineet.

Nyt pidetään peukkuja että jälkeläisiä tulisi erittäin hyvistä, ajavista koirista!

Stamtavlan / Sukutaulu:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FIN52880/07&ReknoI=FIN12272/08

4 reaktioner på ”Jaktsäsongen över för Meccala Niiskuneitis del – Jahtikausi ohi Meccala Niiskuneidin osalta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s