Trevlig midsommar! Hyvää juhannusta!

Vi firar en traditionell österbottnisk midsommar vid sommarstugan vid havet. Men våra sovförhållanden är lite annorlunda än hemma vilket betyder att vi nu har lärt oss att utvidga vårt revir så att vi vågar börja söka oss runt omkring lite mera. Mommo och moffa är inte så glada över detta, de tycker inte om att krypa under sängar för att få oss räddade ur nöden.

Vietämme perinteistä pohjanmaalaista juhannusta joka tarkoittaa mökkeilyä meren äärellä. Mutta peti-olosuhteemme ovat vähän erilaiset kuin kotona ja se tarkoittaa että olemme nyt oppineet laajentamaan maailmamme jotta uskallamme liikkua vähän laajemmin ympärillämme. Mutta ukki ja mummi eivät ole kovin innostuneita tästä koska eivät tykkäävät ryömiä sänkyjen alle kun tarvitsemme pelastusta hätätilanteessa.

2 reaktioner på ”Trevlig midsommar! Hyvää juhannusta!

 1. Hejsan! Vi är intresserad av att skaffa en hund till, har redan en fauve som är från Mina-Lottas uppfödning 😊 Men Ziggy behöver sällskap.
  Vi utövar jakt med Ziggy.
  Vet ni om någon valpkull nu?
  Ålands hälsning
  Gösta o Britt-Marie Jansson

  Gilla

  • Hej Gösta och Britt-Marie,

   Ursäkta gör att vårt svar dröjer! Hoppas att ni hittar någon jagande fauve kompis till Ziggy! Vår en valp, Tuiskuipolun Vikkelä Sulo har betäckt Akiina’s Fanni och det är ca 6-7 valpar på kommande. Sulo jaktar såväl rådjur, hjort och hare. Problemet är enbart att Akiina’s Fanni har den omåttligt populära Vaqueras bakom sig som tyvärr har visat sig bära på epilipsigenen… Jag vill inte prata fult om någon, men tycker ändå att man bör tänka på och känna till detta.

   Med vänliga hälsningar,
   Jonna Olsio
   Närpes

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s