Stora Vida VĂ€rlden 🌍 – Avara Maailma 🌍 

IgĂ„r var en spĂ€nnande dag i mitt liv, mitt i allt blev vĂ€rlden runt omkring mig vĂ€ldigt stor och jag visste inte vart jag skulle ta vĂ€gen. Jag skrek och skrek och alla kom till undsĂ€ttning för att se om de kunde hjĂ€lpa mig, men ingen kunde förstĂ„ att jag för första gĂ„ngen sett den stora vida vĂ€rlden 🌍 i vĂ„r lilla lĂ„da. Mamma Smilla försökte fĂ„ igĂ„ng tarmarna ifall jag hade förstoppning, matte tog mig i famnen och dĂ€r var det mjukt och skönt att vara men hon hade ingen mjölk, moffa sökte upp min favorit sovplats i ett hörn i lĂ„dan. Jag var dock Ă€nnu lite nyfiken och ville se pĂ„ den stora vida vĂ€rlden, men till slut blev det för spĂ€nnande sĂ„ jag satte huvudet under kanten i lĂ„dan sĂ„ att jag kunde gömma huvudet. 

Eilen oli jĂ€nnittĂ€vĂ€ pĂ€ivĂ€ elĂ€mĂ€ssĂ€ni, kaikki ympĂ€rĂ€llinni tuli niin suureksi enkĂ€ tiennyt mihin menisin. Huusin ja huusin ja kaikki tulivat apuun ja yrittivĂ€t mikĂ€li voisivat auttaa mutta kukaan eivĂ€t voineet ymmĂ€rtÀÀ ettĂ€ oli ensimmĂ€inen kerta kun nĂ€in avaran maailman 🌍pienestĂ€ laatikostamme. Smilla Ă€iti yritti saada suolisto toimimaan mikĂ€li minulla olisi vatsavaivoja, Mamma otti syliin ja siellĂ€ oli pehmeÀÀ ja lĂ€mmin olla mutta sieltĂ€ ei löytynyt maitoa, ukki etsi lempi nukkumapaikkaa laatikosta mutta olin kuitenkin sen verran utelias ettĂ€ halusin vielĂ€ vĂ€hĂ€n katsoa tĂ€tĂ€ avaraa maailmaa meidĂ€n laatikossa, mutta lopuksi tuli niin jĂ€nnittĂ€vĂ€ksi ettĂ€ pistin pÀÀni piiloon laatikon reunan alle. 

Stora Vida VĂ€rlden – Avara Maailma 

Som ni ser har mjölkproduktionen fungerat! Kuten nĂ€kyy maitotuotanto on toiminut! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s